Foto: Arhiva

OVAJ RECEPT JE IZAZVAO LUDILO U SVIJETU: Liječi koljena i obnavlja kosti i zglobove nevjerovatno brzo!

Koliko često osjećate bol u koljenu, a uz to su ona i natečena? Kako koja godina života odmiče tako bolovi, ukočenost i druge tegobe postaju izraženije.

Osobe koje imaju bolove u kostima i zglobovima, znaju kako oni mogu biti nepodnošljivi. Najlakše i najbrže rješenje su tablete protiv bolova, ali zapitajmo se koliko štete time nanosimo sebi.

Ali ne morate biti zabrinuti jer postoji jednostavan prirodni lijek koji će vam riješiti ovaj problem.

Potrebni sastojici:

  • 200 g meda
  • 3 kašike grožđica
  • 8 kašika lanenog sjemenja
  • 40 gr sjemenki bundeve

Priprema:

Grožđice, laneno sjeme, i sjemenke bundave ubacite u blender i dobro usitnite. Dobivenu smjesu pomješate s medom, drvenom valjačom dobro umiješajte. (Tekst se nastavlja ispod)

Upotreba:

Dobivena masa se konzumira 3 puta dnevno, prije obroka po malu kašiku. Pokušajte da ne koristite metalne kašike, predlažemo plastičnu ili drvenu kao bolju opciju.

Za šta je sve dobra ova smjesa?

Osim uticaja na znatno smanjenje bolova u zglobovima i kostima, smjesa djeluje i na jačanje imuniteta, pomaže kod anemije.

NAPOMENA: Sve što se nalazi u ovom tekstu je samo u informativne svrhe, a ne u svrhu pružanja medicinskih savjeta. Trebali biste kontaktirati svog liječnika kako biste dobili savjet u vezi s bilo kojim posebnim zdravstvenim problemom, stanjem ili prirodnim receptom.

Pogledajte takodje:

OVA MJEŠAVINA JE ČUDO IZ PRIRODE! Popravlja pamćenje, topi masne naslage, poboljšava vid i čisti jetru

Jedan od najmoćnijih lijekova ne samo da će vam popraviti pamćenje za nevjerovtanih 80 posto, …