Foto: Arhiva

SKUVAJTE OVAJ LIST U PIVU I POPIJTE: Izbacuje pesak iz mokraćnih kanala, filtrira bubrege, obnavlja jetru

Izbacuje pesak iz mokraćnih kanala, filtrira bubrege, obnavlja jetru.
Preporučuje se za ubrzani oporavak posle operacije, za smanjenje upale, zaštitu nervnog sistema, prevenciju raka, posebno debelog creva.

Više vam nije potrebno mnogo krema za blistavu i glatku kožu, od sada koristite ovaj napitak.

Trešnje su bogate vitaminima:

Trešnje spadaju u kategoriju super zdrave hrane. Bogate su vitaminima A, C, E i folnom kiselinom, magnezijumom, gvožđem i vlaknima, pa ih možemo jesti u neograničenim količinama.

Za šta su dobre stabiljke i listovi trešnje?

Stabljike i listovi trešnje pružaju čaj koji pomaže u izbacivanju peska iz urinarnog trakta, celulita, impotencije, bolesti bubrega i hroničnog kašlja.

Listovi trešnje se koriste i kao lek za lepotu, pomažu kod peruti i otečenih kapaka, kao i kod mršavljenja. (Tekst se nastavlja ispod)

Za šta se preporučuje ovaj lijek?

U kombinaciji sa pivom, ovo postaje odličan eliksir za telo i igra glavnu ulogu u održavanju lepe kože. Preporučuje se za ubrzani oporavak posle operacije, za smanjenje upale, zaštitu nervnog sistema, prevenciju raka, posebno debelog creva, nesanicu i lečenje menopauzalnih tegoba.

Priprema lijeka:

U šerpu sipajte jednu supenu kašiku iseckanog suvog lista trešnje i jednu supenu kašiku osušenih cvetova kantariona. Zalijte ih sa tri čaše vrućeg piva.

Šerpu sa ovom smesom staviti na šporet i provriti, pa kuvati na tihoj vatri 30 do 40 minuta. Zatim skinite šerpu sa vatre. Kada se ohladi, procedite čaj kroz gustu cediljku ili gazu.

Upotreba lijeka:

Pijte po dve supene kašike ovog čaja tri puta dnevno posle jela. Popijte poslednju šolju pre spavanja. Lečenje ovim napitkom treba da traje 1-2 meseca, a blagotvorno deluje na obolelu jetru.

NAPOMENA: Sve što se nalazi u ovom tekstu je samo u informativne svrhe, a ne u svrhu pružanja medicinskih savjeta. Trebali biste kontaktirati svog liječnika kako biste dobili savjet u vezi s bilo kojim posebnim zdravstvenim problemom, stanjem ili prirodnim receptom.

Pogledajte takodje:

OVA MJEŠAVINA JE ČUDO IZ PRIRODE! Popravlja pamćenje, topi masne naslage, poboljšava vid i čisti jetru

Jedan od najmoćnijih lijekova ne samo da će vam popraviti pamćenje za nevjerovtanih 80 posto, …