Foto: Arhiva

OTROV KOJI PIJEMO SVAKODNEVNO: Najsmrtonosniji napitak na svijetu, UNIŠTAVA NAM ZDRAVLJE ZA 45 MINUTA!

Nedavna istraživanja pokazuju da konzumiranje gaziranih napitaka svakodnevno počinje pustošiti vaš unos hrane, a da ga čak i ne primijetite. Ovo je popis najuvjerljivijih razloga da se svakodnevno ne pijete gazirana pića.

Visoka kiselost i šećerni sastojci Coca-Cole oštećuju zubnu caklinu i šupljine. Ako dodate nisku razinu kalcija zbog nedostatka vitamina, možete završiti zubima koji trune iznutra i izvana. I neće dugo trajati.

Kada govorimo o dodatnoj težini, to nije toliko o tome kako izgledate, ali više o tome kako se osjećate. Višak težine nije problem sam po sebi, ali povećava pritisak na vaš imuni i kardiovaskularni sustav, kao i na vaše zglobove i kosti, koje su već oslabljene nedostatkom kalcija.

Povećana razina lošeg kolesterola povećava šanse srčanog udara. A žene koje konzumiraju te količine Coca-Cole imaju veću vjerovatnost za razvoj dijabetesa tipa 2. Jeste li sigurni da to vrijedi?

Ako mislite da je odabir dijetalne Coca-Cola sigurnije, tada ćemo vas razočarati. Šećer vjerovatno uopće ne sadrži. Umjesto toga, sadrži umjetne zaslađivače koji su previše nezdravi za vaše bubrege. Pogotovo ako ste ovisni o tome da ga svaki dan.

NAPOMENA: Sve što se nalazi u ovom tekstu je samo u informativne svrhe, a ne u svrhu pružanja medicinskih savjeta. Trebali biste kontaktirati svog liječnika kako biste dobili savjet u vezi s bilo kojim posebnim zdravstvenim problemom, stanjem ili prirodnim receptom.

Pogledajte takodje:

Rak je trebalo da ga ubije: Lekari ga otpisali, on ozdravio zahvaljujući ovome!

Rob Muberi je uspeo da se izbori sa lošim prognozama lekara zbog raka od koga je bolovao, po kojima …