Foto: Arhiva

BAKA (75) IZ SIBIRA IMA BOLJU KRVNU SLIKU OD OMLADINE: Svaki dan prije doručka pije OVAJ NAPITAK I ZDRAVA JE KAO DREN (RECEPT)

Veliki je procenat onih koji imaju problema sa povišenim krvnim pritiskom. Najčešće se ovo stanje drži pod kontrolom raznim tabletama i terapijama, ali danas vam otkrivamo jednu prirodnu metodu.

Baka (75) iz Rusije, koja svoj nivo šećera i krvnog pritiska drži pod kontrolom uz pomoć – crnog luka, i kaže da joj je krvna slika bolja nego kod mladih ljudi, piše “Stil”.

Priprema:

Svakog jutra kuhajte nekoliko oljuštenih glavica crnog luka (oko 300 g) sa 250 ml vode; neka vri 8-10 minuta. Tečnost podijelite na tri dijela i popijte po jedan pola sata prije doručka, ručka i večere.

Tretman se primjenjuje 10 dana bez prekida, pa se pravi pauza od 10 dana, i tako najduže 6 mjeseci.

Ovaj prirodni lijek podariće vam i potrebnu “dozu” gvožđa, kalcijuma, cinka, mangana i kobalta.

Voda od kuhanog luka blagotvorno djeluje i kod čireva, ulkusa i respiratornih tegoba, a pomaže i sprječavanju bakterijskih infekcija.

Napomena, prije primjene bilo kojeg prirodnog lijeka, konsultujte se sa svojim ljekarom.

NAPOMENA: Sve što se nalazi u ovom tekstu je samo u informativne svrhe, a ne u svrhu pružanja medicinskih savjeta. Trebali biste kontaktirati svog liječnika kako biste dobili savjet u vezi s bilo kojim posebnim zdravstvenim problemom, stanjem ili prirodnim receptom.

Pogledajte takodje:

OVA MJEŠAVINA JE ČUDO IZ PRIRODE! Popravlja pamćenje, topi masne naslage, poboljšava vid i čisti jetru

Jedan od najmoćnijih lijekova ne samo da će vam popraviti pamćenje za nevjerovtanih 80 posto, …