Foto: Arhiva

OVA TINKTURA DOKTORA ŠULCA JE NAJJAČI PRIRODNI ANTIBIOTIK: Evo kako da napravite čuveni SUPERTONIC i sačuvate zdravlje

Tinkture postoje otkad je alkohol destiliran i iskreno govoreći, za većinu ljudi to je početak vremena. Naravno, kako je zapadna medicina napredovala tinkture su odbačene kao narodni lijekovi.

Međutim, tinkture su lijek. Alkohol koji se koristi za izdvajanje kemijskih sastojaka iz biljaka ili hrane stvara visoko koncentriranu tekućinu koja se može držati na polici, u većini slučajeva zauvijek.

Za razliku od tableta koje sadrže samo jednu ili nekoliko kemikalija koje su često umjetne, tinkture ostaju „cjelovite“, one ekstrahiraju sve dobro iz bilja. One su jake, zbog toga ih je važno tretirati kao snažne izvore ljekovitosti koje rijetko imaju međusobne kontraindikacije i nuspojave.

Nevjerojatne su, također, jer ih lako možete napraviti kod kuće i prilagoditi ih sebi i potrebama svog domaćinstva.

Obično se ta tinktura izrađuje s 80-postotnim alkoholom, međutim, za one koji žele izbjeći alkohol, može se izraditi s glicerinom ili jabučnim octom. Tinkture s glicerinom su odlične za djecu jer su slatke, ali konačni proizvod s njime nije toliko učinkovit.

Tonik je namijenjen uzimanju kroz duži period i postupno i učinkovito jača i gradi sustav. Jabučni ocat je savršen rastvarač kada želite napraviti tonik tinkturu. Ne samo da je 100% netoksičan, već ima i mnoge zdravstvene prednosti.

Pomaže regulirati kiselo / alkalnu ravnotežu


Pomaže probavnom traktu – ako je jabučni ocat organskog porijekla i nefiltriran, sadržavati će simbiozu prijateljskih kolonija bakterija i gljivica koji je odličan probiotik.


Octena kiselina ima snažno antimikrobno djelovanje i pokazalo se da smanjuje kolesterol i pomaže kod osjetljivosti na inzulin (još jednu studiju o tome pogledajte ovdje).


Jabučna kiselina koja je antigljivična, antibakterijska, antivirusna, također podržava proizvodnju energije koja povećava mentalno i mišićno funkcioniranje. (Tekst se nastavlja ispod)


Jača imunološki sustav


Kako ćemo napraviti nevjerojatan antibiotik, antivirusan, antiparazitik, antigljivični s mnoštvom drugih zdravstvenih pogodnosti?

Dr. Richard Schulze ga naziva SuperTonic, a raširio se po internetu pod imenom Master Tonic – iako je teško njemu pripisati zaslugu za tonik kad su travari to radili stoljećima. Bilo kako bilo, recept je fantastičan.

Zapamtite, koristite organske sastojke ili još bolje sami ih uzgojite – ispijati ćete ih zbog njihovih ljekovitih svojstava, a to znači da vam je potrebna najveća, najzdravija kvaliteta.

Svježi sokovi od organskog korijena hrena šire ovu formulu vašom glavom, sinusima, grlom i plućima, gdje vam je potrebna. Organski sok od češnjaka i njegov najbliži rođak, sok od organskog luka, dvije su najbolje biljke za ispiranje mikroorganizma iz vašeg tijela.

Organski sok od korijena žutog đumbira i sok od Habanero paprike stimuliraju krv i protok limfe kao niti jedna druga biljka, kako bi imunološke stanice napale loše tvari što je brže moguće. Organski, sirov, nefiltrirani jabučni ocat čuva sve ove biljne sokove i čisti tijelo.“

Evo kako sami možete napraviti tonik

Sastojci:

  • Svježa Habanero papričica (ili pronađite najžešći papar koji možete)
  • Glavica češnjaka
  • Bijeli luk (kapula)
  • Korijen đumbira
  • Korijen hrena
  • nerafinirani jabučni ocat

Priprema:

Ovaj tonik se priprema kao i sve tinkture: ispunite čašu s travama, prekrijete ​​biljke i zatim dodate još dva ili tri inča tekućine, u ovom slučaju octa. Zatim ostavite tonik na tamnom mjestu barem dva do šest tjedana, što duže stoji biti će jači.

Trebat će vam velika staklenka tako da možete napraviti veliku količinu koja će trajati.

NAPOMENA: Sve što se nalazi u ovom tekstu je samo u informativne svrhe, a ne u svrhu pružanja medicinskih savjeta. Trebali biste kontaktirati svog liječnika kako biste dobili savjet u vezi s bilo kojim posebnim zdravstvenim problemom, stanjem ili prirodnim receptom.

Pogledajte takodje:

OVA MJEŠAVINA JE ČUDO IZ PRIRODE! Popravlja pamćenje, topi masne naslage, poboljšava vid i čisti jetru

Jedan od najmoćnijih lijekova ne samo da će vam popraviti pamćenje za nevjerovtanih 80 posto, …