Foto: Arhiva

Zlatna mešavina protiv svih bolesti: Preparat od kurkume koji diže iz mrtvih! (RECEPT)

Mešavina meda i kurkume poznata je i kao Zlatna mešavina. “Zlatna” je zbog svojih velikih zdravstvenih dobrobiti, ali i zbog izgleda koji podseća na boju tog plemenitog metala. Kurkuma i med imaju snažna protivupalna i antikancerogena svojstva.

Pomažu uništavanju mnogih vrsta bakterija koje su uzročnici bolesti i povećavaju prirodnu otpornost organizma.Kurkuma sadrži kurkumin (prirodan aktivni sastojak) koji deluje na više od 150 različitih bolesti.

Sastojci:

  • 1 čajna kašika narendane limunove kore
  • 1 čajna kašika kurkume
  • 100 g meda
  • 2 čajne kašike jabukovog sirćeta
  • prstohvat crnog bibera.

Priprema: U posudici pomešajte kurkumu, jabukovo sirće i crni biber. Dodajte rendanu limunovu koru i med. Dobro promešajte sve sastojke dok ne dobijete homogenu smesu. Smesu stavite u staklenu čašu i ostavite u frižider. (Tekst se nastavlja ispod)

Doziranje: Dnevna doza je jedna supena kašika Zlatne mešavine. Kako bi postigli najbolji rezultat, preparat konzumirajte ujutro. Stavite u usta i pustite neka se otopi, a zatim progutajte.

Pričekajte nekoliko minuta pre nego što popijete vodu ili neku drugu tečnost. Ovaj miks se preporučuje i onima koji boluju od hemofilije i hipertenzije zato što kurkuma smanjuje rizik od zgrušavanja krvi i reguliše krvni pritisak.

NAPOMENA: Sve što se nalazi u ovom tekstu je samo u informativne svrhe, a ne u svrhu pružanja medicinskih savjeta. Trebali biste kontaktirati svog liječnika kako biste dobili savjet u vezi s bilo kojim posebnim zdravstvenim problemom, stanjem ili prirodnim receptom.

Izvor: stil.kurir.rs

Pogledajte takodje:

OVA MJEŠAVINA JE ČUDO IZ PRIRODE! Popravlja pamćenje, topi masne naslage, poboljšava vid i čisti jetru

Jedan od najmoćnijih lijekova ne samo da će vam popraviti pamćenje za nevjerovtanih 80 posto, …