Foto: Arhiva

ZAPIŠITE I SAČUVAJTE RECEPT OVOG MOĆNOG LIJEKA : Za jedan dan izbacite sav OTROV iz tijela!

Danas vam predstavljamo recept sa kojim ćete očistiti organizam od viška soli i masnoće, pa će i problem nadutosti i viška kilograma biti riješen.

Našem organizmu je nekada potrebno da se pročisti, tačnije da izbacimo toksine i poboljšamo cirkulaciju. Ovaj prirodni lijek će sve to uraditi i usput vas osloboditi od stresa i hroničnog umora!

Pored primjene ovog lijeka, za dugotrajne rezultate potrebno je i da se zdravo hranite, ne jedete brzu hranu i pijete vještačka pića puna štetnih dodataka.

Sastojci:

  • 12 čehna bijelog luka
  • Pola litre crnog vina

Priprema:

Očistite bijeli luk i ustitnite ga, pa stavite u staklenu bocu. Dodajte vino i dobro zatvorite. Čuvajte na svjetlosti 2 nedelje i svakog dana promućkajte po nekoliko puta.

Nakon 2 sedmice, procijedite napitak i prespite u drugu staklenu flašu. Uzimajte po jednu kašičicu tri puta dnevno tokom mjesec dana.

Napomena:

Ovo je jak lijek i zato ga primenjujte sa pauzom od 6 mjeseci između 2 tretmana, dakle, samo dva puta godišnje.

NAPOMENA: Sve što se nalazi u ovom tekstu je samo u informativne svrhe, a ne u svrhu pružanja medicinskih savjeta. Trebali biste kontaktirati svog liječnika kako biste dobili savjet u vezi s bilo kojim posebnim zdravstvenim problemom, stanjem ili prirodnim receptom.

Izvor: kurir.rs

Pogledajte takodje:

OVA MJEŠAVINA JE ČUDO IZ PRIRODE! Popravlja pamćenje, topi masne naslage, poboljšava vid i čisti jetru

Jedan od najmoćnijih lijekova ne samo da će vam popraviti pamćenje za nevjerovtanih 80 posto, …